Mijn sterke punten engels

Vertaling van ‘sterke punten’ in het gratis Engels woordenboek. My strengths are… Beschrijving van jouw voornaamste eigenschappen. Vertaling van ‘sterke en zwakke punten’ in het gratis Engels woordenboek. Mijnheer de Voorzitter, dames en heren, ieder partnerschap kent zijn hoogte- en. Ondanks de vele sterke kanten die de Overeenkomst van Lomé had, schoot deze Overeenkomst in elk geval op één specifiek punt tekort en dat was de. NL: Hoe omschrijft u uw sterke en zwakke punten? In dit stuk omschrijf je waar je sterke punten liggen en welke karaktereigenschappen jij hebt. Vertalingen in context van "mijn sterke punten" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Het speelt allemaal op mijn sterke punten.

Vertalingen in context van "sterke punten" in Nederlands-Engels van Reverso Context: sterke en zwakke punten. Het speelt allemaal op mijn sterke punten. Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Nederlands, Engels, Translation, human translation, automatic translation. Na het overweldigende succes van Ontdek je sterke punten, waarvan wereldwijd. De sterkste rollendetector staat in Engelse versie op een in het boek. De inhoud van een Engels cv is nagenoeg gelijk aan zijn Nederlandstalige variant. Bedenk waar je sterke punten liggen en hoe de uitvoering van je.

Een vorm van zelfonderzoek, waarbij je jouw sterke en zwakke punten,. Waarin onderscheid ik me in positieve zin van mijn concurrenten op de arbeidsmarkt? Gebruik een persoonlijke SWOT analyse voor je carrièreplanning (Engels) – In. Woordenboek Engels-Nederlands in aanbouw. Ander vakken kan ik ook makkelijk weer oppakken, wanneer ik er even tijd in steek. Naast trainingen Engels geef ik ook trainingen Nederlands als tweede taal (NT2).

Mijn sterke punten zijn: geduld, sociaal inzicht, humor, interactief, digitaal en. Spaans, wiskunde, Engels waren mijn sterke kanten. In Engelse cv’s komt na de persoonlijke gegevens vaak een persoonlijke samenvatting. Beschrijf daarin kort je sterkste punten en pas de tekst.